Andepostej

Andeleverpostej.

 Mens at men venter på at anden skal blive færdig i ovnen jule aften, og man står med en lever fra den man ikke ved hvad man skal bruge til, er her lige en hurtig måde at lave en nem andepostej.

Ingredienser. 

1 andelever (Ca. 100 g) 

½ Pakke bacon (Ca. 75 g) 

1 spsk. Olie (en olie uden smag fx rapsolie) 

¼ Løg 

¼ Rød peber 

1 tsk. Salt 

¼ tsk. Peber 

½ tsk. Chiliflager (efter smag) 

Jævning. 

2 spsk. Majsene 

1 dl fløde

Dup andeleveren tør. Fjern de små sener. Kom den i blender sammen med bacon, olie, chiliflager, salt og peber, jævningen. Kør til en fin puré. Kom moussen i en skål/folie bakke bag den i ovnen i vandbad ved 175 ºc i Ca. 35 Min.

God appetite.

Lars M B Jensen